Doe mee met IkPas Cannabis

Meierijstad zet in maart cannabisgebruik op pauze.

We gaan iets nieuws doen! Misschien ken je IkPas wel, of misschien Dry-January?! We roepen dan mensen op om een maand lang geen alcohol te gebruiken. Maar wat zou er gebeuren als we jou oproepen om eens een maand niet te blowen?

Wanneer je regelmatig cannabis gebruikt kan het zo zijn dat je na een tijd niet precies meer weet wat voor effect cannabis op je leven heeft. Ga jij samen met ons de uitdaging aan om een maand lang niet te blowen? Schrijf je in voor Ikpas en test het uit. Het enige wat je moet doen is het inschrijfformulier invullen en onze instagram volgen. We gaan je in maart begeleiden met online bijeenkomsten en verhalen van deelnemers aan IkPas Cannabis.

We hebben alle redenen om mee te doen aan Ikpas even voor je opgesomd. Lees mee en je zult zien dat er geen reden is om niet mee te doen in maart.

Zo ga je om met triggers

Zo ga je om met triggers

Er zijn van die momenten en situaties die standaard gelinkt zijn aan blowen. Dit zijn jouw grote triggers. Hoe je hiermee omgaat, lees je hier. Je hebt een lange dag gehad en komt eindelijk aan jezelf toe. Dus blow je. Je hebt ruzie gehad met je vriendin/moeder/beste...

Lees meer
Hoe ontspan je dan wel?

Hoe ontspan je dan wel?

Blowen was een manier om even te ontsnappen aan de werkelijkheid. Om tot rust te komen. Om te vergeten. Nu je pauzeert, moet je op zoek naar een andere manier van ontspannen. Want ontspanning heeft ieder mens nodig. Tot jezelf komen of even aan je zorgen ontsnappen,...

Lees meer